Ex-leaseauto kopen?

Heel verstandig!

Het aanbod van Alphabet Occasions bestaat uitsluitend uit tweedehands auto's die eerder als leaseauto zijn gebruikt. Wat houdt het kopen van een ex-leaseauto in voor jou als nieuwe berijder?

Transparantie
Alphabet Occasions kan volledige inzage geven in de onderhoudshistorie van iedere tweedehands auto. Omdat de auto's afkomstig zijn van Alphabet weten we vanaf dag 1 wat ermee is gebeurd. Dit geeft jou een helder beeld van al onze tweedehands auto's.

Een tweedehands auto van Alphabet Occasions heeft een gegarandeerde kilometerstand. Voor alle auto's kunnen wij een officieel tellerrapport overhandigen. Je bent er dan ook 100% van verzekerd dat de tellerstand klopt.

Direct in gebruik te nemen

Als een ex-leaseauto wordt aangeboden als tweedehands auto heb je als nieuwe berijder niks te maken met bijtellingen of andere fiscale aangelegenheden die komen kijken bij een leaseauto. De auto kan zoals iedere andere tweedehands auto direct in gebruik worden genomen.

De collectie van Alphabet Occasions is zorgvuldig samengesteld. Van de teruggekomen leaseauto's kiezen we wekelijks de best onderhouden auto's uit, zodat we je kunnen verzekeren van een goede aankoop. Onze adviseurs helpen je graag om de auto te vinden die het beste aan jouw behoeften voldoet. Bekijk hier het actuele aanbod online of bezoek één van de Alphabet Occasions showrooms in Breda, Zwolle of Amsterdam. 

ex-leaseauto.jpg

Auto's die hierbij passen.

Alphabet Occasions zoekt mee

Zoek je een specifieke auto? Wij helpen je graag! Plaats je zoekopdracht
Sluit

Laat ons weten waar jij naar op zoek bent

En wij helpen je bij het zoeken naar een nieuwe occasion!

Jouw zoekopdracht is succesvol geregistreerd!

Zodra onze auto's voldoen aan jouw zoekcriteria ontvang je deze automatisch in jouw inbox. 

Met vriendelijke groet,

Alphabet Occasions