Alleen de best onderhouden occasions!

 1. Transparantie tijdens leaseperiode

  Iedere auto die in bezit is van Alphabet wordt tijdens de leaseperiode uitstekend onderhouden bij de merkdealer. Alphabet kiest voor kwaliteit en de beste locatie om een auto te onderhouden is bij de merkdealer. Een leaseauto wordt immers zakelijk gebruikt en dient daardoor altijd in goede staat te verkeren om optimaal in de mobiliteitsbehoefte te kunnen voorzien. We hebben volledig inzicht in het gebruik, eventuele schades en kilometerstanden.

  foto-19.jpg
 2. Auto wordt volledig gecheckt

  Aan het einde van het contract, gemiddeld na ongeveer 40 maanden, komt de leaseauto retour bij Alphabet. Deze wordt dan uitgebreid gecheckt in het innamecentrum door een onafhankelijke partij.

  DSC_0151.JPG
 3. Kritische autoselectie

  Na een grondige selectie worden alleen de best onderhouden auto’s aangeboden in een van de showrooms van Alphabet Occasions. Dit wordt bepaald op basis van de historie, het onderhoud en de uitvoering van de auto. Ons aanbod wordt wekelijks ververst met ruim 60 auto’s.

  foto-71.jpg
 4. Rijklaar voor de nieuwe eigenaar

  Auto’s die te koop worden aangeboden via Alphabet Occasions zijn altijd APK gekeurd en worden verkocht met 6 maanden garantie bij de merkdealer. Alle auto’s zijn professioneel gereinigd en krijgen een laatste controle bij de merkdealer voor de aflevering.

  foto-27.jpg
 5. Ruim aanbod

  Ons gehele aanbod aan tweedehands auto’s is online te bekijken en voor een proefrit kunt u terecht in een van onze showrooms.

  foto-59.jpg

Bekijk ons aanbod

Vind eenvoudig de auto die bij u past Bekijk alle occasions