ING Car Lease en Alphabet gefuseerd

de best mogelijke service en producten in Europa

Sinds 30 september 2011 zijn ING Car Lease en Alphabet (onderdeel van BMW Group) gefuseerd. Zij zijn verder gegaan onder de naam Alphabet.

Alphabet is een van de vijf grootste leasebedrijven op de Europese fleetmarkt, heeft meer dan 460.000 auto's onder contract en is operationeel in 18 landen. Alphabet en ING Car Lease zijn complementair en de fusie heeft ervoor gezorgd dat Alphabet trendsettend is op gebied van zakelijke mobiliteit.

De klanten van Alphabet hebben veel baat bij de sterkere marktpositie sinds de fusering. Wij bieden de best mogelijke service en producten aan onze klanten in heel Europa. We bouwen voort op de uitgebreide expertise en ervaring uit het verleden om wagenparkbeheer voor de toekomst te innoveren en ons te richten op duurzaamheid en mobiliteit.

Een belangrijk aspect van de services van Alphabet is het universele merkenaanbod, waardoor klanten een grotere keuze aan oplossingen hebben voor hun wagenparkwensen. Inmiddels zijn de bedrijfsculturen van ING Car Lease en Alphabet samengesmolten en is er een eenduidige werkwijze waarbij de klant centraal staat.