Legal disclaimer

Alphabet Nederland B.V.

Algemeen
Deze website wordt onderhouden door Alphabet Nederland B.V. (hierna: Alphabet), een dochteronderneming van BMW A.G. Het adres van Alphabet is Takkebijsters 59, 4817 BL Breda. Alphabet is statutair gevestigd in Breda en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 160 361 86.

Gebruik website
Deze website is bedoeld om informatie te geven. De informatie op deze website wordt echter aangeboden zonder enige vorm van garantie op juistheid of volledigheid. Hiernaast kan deze informatie niet dienen als vervanging van een advies vanuit Alphabet.

Deze website wordt beheerd vanuit Nederland en is bedoeld voor bezoekers uit Nederland. De informatie op deze website is niet geschikt of bedoeld om te worden gebruikt in andere landen.

Een bezoek aan deze website kan tot gevolg hebben dat persoonsgegevens worden opgeslagen. Het Privacy Statement van Alphabet beschrijft hoe wordt omgegaan met deze persoonsgegevens.

Intellectuele eigendom
Deze website en alle teksten, grafische weergaves, geluid- en/of videobestanden en logo's vallen onder de bescherming van intellectueel eigendom. Tekst en/of objecten mogen niet worden gekopieerd voor gebruik of verspreiding en evenmin worden bewerkt of herplaatst op andere sites, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Alphabet. Sommige beelden kunnen zijn beschermd door auteursrecht van derden.

Alle merken, modelnamen, logos en emblemen op deze website vallen onder het intellectuele eigendom van Alphabet. Er wordt geen licentierecht verstrekt voor het intellectuele eigendom van Alphabet door het gebruik van deze website.

Aansprakelijkheid
Alphabet is niet aansprakelijk voor enige (al dan niet indirecte) schade. Dit omvat in ieder geval schade als gevolg van:

  1. defecten aan deze website, al dan niet door de aanwezigheid van virussen en/of onvolkomenheden;
  2. informatie die wordt verstrekt;
  3. misbruik van informatie die aan Alphabet wordt verstuurd;
  4. onbereikbaarheid van deze website;
  5. misbruik van deze website;
  6. verlies van data;
  7. het gebruik van software die beschikbaar wordt gesteld of
  8. aanspraken van derden.

Alphabet is niet verantwoordelijk voor de inhoud van websites die door derden worden onderhouden. Elke aansprakelijkheid voor hyperlinks naar andere websites wordt afgewezen.

Communicatie
De inhoud van berichten die per e-mail aan Alphabet worden verzonden kan niet worden gegarandeerd. Het versturen van vertrouwelijke informatie per e-mail aan Alphabet heeft als risico dat anderen deze berichten kunnen onderscheppen, misbruiken of wijzigen.

Wijzigingen
Alphabet kan deze Legal disclaimer wijzigen (laatste aanpassing 27 augustus 2012). Het wordt aangeraden om deze Legal disclaimer regelmatig te raadplegen.

Copyright © 2012 Alphabet Nederland B.V.