Alphabet Occasions en het COVID-19 virus

Het COVID-19 virus heeft de Nederlandse overheid doen besluiten een aantal grote maatregelen te nemen. Alphabet volgt deze maatregelen op de voet. Wij hechten veel waarde aan de gezondheid van onze medewerkers en klanten en de kwaliteit van onze dienstverlening.

Bereikbaarheid en openingstijden

Onze vestigingen zijn geopend! Wij ontvangen je graag in een van onze showrooms. Het maken van een afspraak is niet meer noodzakelijk, maar wel verstandig om teleurstellingen te voorkomen.

Onze online showroom is 24/7 geopend en onze medewerkers staan tijdens kantooruren telefonisch, per mail of via videobellen voor je klaar!

Via de onderstaande telefoonnummers zijn onze vestigingen bereikbaar of stuur een e-mail naar info@alphabetoccasions.nl. Bekijk hier de openingstijden.

  • Alphabet Occasions Amsterdam: 020 - 506 03 20
  • Alphabet Occasions Breda: 076 - 579 35 60
  • Alphabet Occasions Zwolle: 038 - 455 55 70

 

Hygiënemaatregelen op onze vestigingen

Al onze medewerkers zijn op de hoogte van de richtlijnen van het RIVM en werken volgens de gestelde hygiënemaatregelen. Jouw auto zal dan ook bij aflevering goed gereinigd zijn en uiteraard is er bij de sleuteloverdracht geen persoonlijk contact.

Winkelen in onze showrooms

Wil jij onze showroom bezoeken? Maak dan bij voorkeur vooraf een afspraak met de betreffende vestiging én kom het liefst alleen of maximaal met 2 personen. (Kinderen t/m 12 jaar zien hierop uitgezonderd.)

Kijk voor de regels voor winkelen op de website van het RIVM. 

Corona en winkelen en boodschappen doen | Coronavirus COVID-19 | Rijksoverheid.nl

Wees alert bij klachten!

Wij vragen iedereen om extra alert te zijn bij gezondheidsklachten, zowel onze medewerkers als onze klanten! Bij symptomen als neusverkoudheid, hoesten, keelpijn en koorts vragen wij je om je bezoek uit te stellen.

Online showroom

Shop jij liever vanuit huis? Koop dan je auto volledig op afstand inclusief inruilvoorstel. Wil je een betere kijk op de auto of heb je vragen? Neem hiervoor contact op met de vestiging of stuur een mail naar info@alphabetoccasions.nl

Corona Statement Alphabet Nederland

Welke maatregelen Alphabet Nederland heeft getroffen kun je nalezen in het Corona Statement: https://www.alphabet.com/nl-nl/pers/statement-covid-19-alphabet-nederland

 

 

blauw 1.JPG

Een kleine selectie uit ons huidige aanbod:

Alphabet Occasions zoekt mee

Zoek je een specifieke auto? Wij helpen je graag! Plaats je zoekopdracht
Sluit

Wij zoeken jouw gewenste occasion

Wij helpen je graag bij het zoeken naar een nieuwe occasion

Jouw zoekopdracht is succesvol geregistreerd!

Zodra onze auto's voldoen aan jouw zoekcriteria ontvang je deze automatisch in jouw inbox. 

Met vriendelijke groet,

Alphabet Occasions