Alphabet Occasions en het COVID-19 virus

Het COVID-19 virus heeft de Nederlandse overheid doen besluiten een aantal grote maatregelen te nemen. Alphabet volgt deze maatregelen op de voet. Wij hechten veel waarde aan de gezondheid van onze medewerkers en klanten en de kwaliteit van onze dienstverlening.

Wij zijn op afspraak geopend*! Al onze medewerkers staan voor je klaar als je ze nodig hebt en volgen de richtlijnen van het RIVM en BMW Group. Onze dienstverlening is iets anders dan je van ons gewend bent, graag vragen wij daarvoor je begrip. Er wordt gewerkt via de gestelde hygiënemaatregelen, wil jij weten wat hoe wij dit doen? Lees hieronder meer.

*Kom je toch zonder afspraak langs? Wanneer er ruimte is, hoeft dit geen probleem te zijn. Maar hierin geven wij geen garanties. Daarom adviseren wij je een afspraak te maken. 

Openingstijden

Wij ontvangen je graag in een van onze showrooms. Het is echter vanaf nu noodzakelijk om voor het bezoeken van onze showrooms een afspraak te maken. Neem hiervoor telefonisch contact op met de vestiging of stuur een e-mail naar info@alphabetoccasions.nl. Onze openingstijden zijn vooralsnog ongewijzigd.

  • Alphabet Occasions Amsterdam: 020 - 369 74 96
  • Alphabet Occasions Breda: 076 - 369 00 66
  • Alphabet Occasions Zwolle: 038 - 369 05 02

Hygiëne op onze vestigingen

Al onze medewerkers zijn op de hoogte van de richtlijnen van het RIVM, dit verwachten wij ook van jou. Zo zullen wij je bij ontvangst tijdelijk geen hand geven en houden we een gepaste afstand. Wat doen wij nog meer?

Proefrit

Het is mogelijk om een proefrit te maken, tenzij je verkouden bent, je hoest en/of koorts hebt. De auto dien je zelf aan het eind van de proefrit te parkeren in een van de beschikbare vakken. Uiteraard is er geen lichamelijk contact bij de sleuteloverdracht.

Taxatie

Op dit moment taxeren wij enkel nog de buitenkant van de auto. Voor de kilometerstand en het interieur vragen wij om je assistentie. 

Wees alert bij klachten!

Wij vragen iedereen om extra alert te zijn bij gezondheidsklachten, zowel onze medewerkers als onze klanten! Bij symptomen als neusverkoudheid, hoesten, keelpijn en koorts vragen wij je om thuis te blijven.

Online showroom

Wil je door alle omstandigheden toch liever niet naar een van onze showrooms komen? Koop dan een auto volledig op afstand inclusief inruilvoorstel. Neem hiervoor contact op met de vestiging of stuur een mail naar info@alphabetoccasions.nl

Corona Statement Alphabet Nederland

Welke maatregelen Alphabet Nederland heeft getroffen kun je nalezen in het Corona Statement: https://www.alphabet.com/nl-nl/pers/statement-covid-19-alphabet-nederland

 

 

blauw 1.JPG

Een kleine selectie uit ons huidige aanbod:

Alphabet Occasions zoekt mee

Zoek je een specifieke auto? Wij helpen je graag! Plaats je zoekopdracht
Sluit

Wij zoeken jouw gewenste occasion

Wij helpen je graag bij het zoeken naar een nieuwe occasion

Jouw zoekopdracht is succesvol geregistreerd!

Zodra onze auto's voldoen aan jouw zoekcriteria ontvang je deze automatisch in jouw inbox. 

Met vriendelijke groet,

Alphabet Occasions