Alphabet Occasions en het COVID-19 virus

Het COVID-19 virus heeft de Nederlandse overheid doen besluiten een aantal grote maatregelen te nemen. Alphabet volgt deze maatregelen op de voet. Wij hechten veel waarde aan de gezondheid van onze medewerkers en klanten en de kwaliteit van onze dienstverlening.

Helaas zijn onze vestigingen vanaf 15 december 2020 gesloten. Maar al onze medewerkers staan voor je klaar als je ze nodig hebt, telefonisch en online!  Onze dienstverlening is hierdoor iets anders dan je van ons gewend bent, graag vragen wij daarvoor je begrip. 

Bereikbaarheid en openingstijden

Helaas kunnen we je niet ontvangen in onze showrooms. Onze online showroom is echter 24/7 geopend en onze medewerkers staan je graag tijdens kantooruren telefonisch, per mail of via videobellen voor je klaar! Via de onderstaande telefoonnummers zijn onze vestigingen bereikbaar of stuur een e-mail naar info@alphabetoccasions.nl. Onze openingstijden zijn vooralsnog ongewijzigd.

  • Alphabet Occasions Amsterdam: 020 - 506 03 20
  • Alphabet Occasions Breda: 076 - 579 35 60
  • Alphabet Occasions Zwolle: 038 - 455 55 70

 

Hygiënemaatregelen op onze vestigingen

Al onze medewerkers zijn op de hoogte van de richtlijnen van het RIVM en werken volgens de gestelde hygiënemaatregelen. Jouw auto zal dan ook bij aflevering goed gereinigd zijn en uiteraard is er bij de sleuteloverdracht geen persoonlijk contact.

Proefrit

Het maken van een proefrit is helaas niet mogelijk door de richtlijnen van het RIVM. Onze medewerkers willen je graag helpen met een volledige beeld van de auto, dit kan doormiddel van video bellen. Heb je hier interesse in of het je verdere vragen? Neem dan contact op met de betreffende Occasion vestiging.

Wees alert bij klachten!

Wij vragen iedereen om extra alert te zijn bij gezondheidsklachten, zowel onze medewerkers als onze klanten! Bij symptomen als neusverkoudheid, hoesten, keelpijn en koorts vragen wij je om de aflevering van je auto uit te stellen!.

Online showroom

Vanaf 15 december 2020 werken wij volledig vanuit onze online showroom. Koop een auto volledig op afstand inclusief inruilvoorstel. Wil je een betere kijk op de auto of heb je vragen? Neem hiervoor contact op met de vestiging of stuur een mail naar info@alphabetoccasions.nl

Corona Statement Alphabet Nederland

Welke maatregelen Alphabet Nederland heeft getroffen kun je nalezen in het Corona Statement*: https://www.alphabet.com/nl-nl/pers/statement-covid-19-alphabet-nederland

 

 

blauw 1.JPG

Een kleine selectie uit ons huidige aanbod:

Alphabet Occasions zoekt mee

Zoek je een specifieke auto? Wij helpen je graag! Plaats je zoekopdracht
Sluit

Wij zoeken jouw gewenste occasion

Wij helpen je graag bij het zoeken naar een nieuwe occasion

Jouw zoekopdracht is succesvol geregistreerd!

Zodra onze auto's voldoen aan jouw zoekcriteria ontvang je deze automatisch in jouw inbox. 

Met vriendelijke groet,

Alphabet Occasions