Alphabet Occasions en het COVID-19 virus

Het COVID-19 virus heeft de Nederlandse overheid doen besluiten een aantal grote maatregelen te nemen. Alphabet volgt deze maatregelen op de voet. Wij hechten veel waarde aan de gezondheid van onze medewerkers en klanten en de kwaliteit van onze dienstverlening.

Onze vestigingen zijn vanaf 3 maart 2021 wederom geopend op afspraak. Onze medewerkers staan graag voor je klaar; op afspraak, telefonisch en online! Onze dienstverlening is iets anders dan je van ons gewend bent, graag vragen wij daarvoor je begrip. 

Bereikbaarheid en openingstijden

Vanaf 3 maart 2021 ontvangen wij je graag weer in een van onze showrooms. Het maken van een afspraak blijft hierin noodzakelijk. Uiteraard is onze online showroom 24/7 geopend en staan onze medewerkers graag tijdens kantooruren telefonisch, per mail of via videobellen voor je klaar! Via de onderstaande telefoonnummers zijn onze vestigingen bereikbaar of stuur een e-mail naar info@alphabetoccasions.nl. Onze openingstijden zijn vooralsnog ongewijzigd.

  • Alphabet Occasions Amsterdam: 020 - 506 03 20
  • Alphabet Occasions Breda: 076 - 579 35 60
  • Alphabet Occasions Zwolle: 038 - 455 55 70

 

Hygiënemaatregelen op onze vestigingen

Al onze medewerkers zijn op de hoogte van de richtlijnen van het RIVM en werken volgens de gestelde hygiënemaatregelen. Jouw auto zal dan ook bij aflevering goed gereinigd zijn en uiteraard is er bij de sleuteloverdracht geen persoonlijk contact.

Winkelen op afspraak

Onze showrooms zijn te bezoeken op afspraak, de volgende regels zijn hierbij van toepassing:

  • Onze showrooms mogen maximaal 2 klanten tegelijk ontvangen. 
  • Het maken van een afspraak is verplicht en moet minimaal 4 uur van te voren.
  • Een afspraak is voor minimaal 10 minuten

 

Kijk voor de regels voor winkelen op afspraak op de website van het RIVM. 

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/algemene-coronaregels/kabinetsplannen-coronaregels

Proefrit

Het maken van een proefrit is mogelijk. Heb jij een van onze geweldige occasions op het oog en wil je ervaren hoe deze auto op de weg is? Neem dan contact op met de betreffende Occasion vestiging voor de mogelijkheden.

Wees alert bij klachten!

Wij vragen iedereen om extra alert te zijn bij gezondheidsklachten, zowel onze medewerkers als onze klanten! Bij symptomen als neusverkoudheid, hoesten, keelpijn en koorts vragen wij je om de aflevering van je auto uit te stellen!.

Online showroom

Koop een auto volledig op afstand inclusief inruilvoorstel. Wil je een betere kijk op de auto of heb je vragen? Neem hiervoor contact op met de vestiging of stuur een mail naar info@alphabetoccasions.nl

Corona Statement Alphabet Nederland

Welke maatregelen Alphabet Nederland heeft getroffen kun je nalezen in het Corona Statement*: https://www.alphabet.com/nl-nl/pers/statement-covid-19-alphabet-nederland

 

 

blauw 1.JPG

Een kleine selectie uit ons huidige aanbod:

Alphabet Occasions zoekt mee

Zoek je een specifieke auto? Wij helpen je graag! Plaats je zoekopdracht
Sluit

Wij zoeken jouw gewenste occasion

Wij helpen je graag bij het zoeken naar een nieuwe occasion

Jouw zoekopdracht is succesvol geregistreerd!

Zodra onze auto's voldoen aan jouw zoekcriteria ontvang je deze automatisch in jouw inbox. 

Met vriendelijke groet,

Alphabet Occasions